contakids

 

 ContaKids bewegingssessies.

Heerlijke momenten voor ouder & kind.
Heb je kinderen tussen 2 – 4 jaar (tot en met 4 jaar)? Heb je zin om samen op een speelse en verbindende manier te bewegen? ContaKids is een unieke ervaring! Een waardevol uurtje vol plezier en fun met je (b)engel!
• Verbondenheid door beweging en aanraking
• Spelenderwijs (zelf)vertrouwen opbouwen
• Motorische vaardigheden ontwikkelen
• Samen bewegingsvreugde en plezier beleven
ContaKids is een speelse aanpak die gericht is op het verdiepen van communicatie tussen ouders en kinderen (2 tot 4 jaar) door middel van fysiek contact.

Jonge kinderen ervaren de wereld in eerste instantie vooral via aanraking. Tactiele waarneming zorgt voor onze meest primaire beleving van de omgeving. Volwassenen zijn soms de tactiele ervaring vergeten. Voor hen is niet altijd makkelijk wat bij jonge kinderen nog vanzelf gaat.

Daarom reikt ContaKids oefeningen en technieken aan, zodat spelenderwijs het vertrouwen tussen ouder en kind in een pure vorm kan vloeien als een soort dans.
http://www.contakids.com of op Facebook: contakidsbelgium

Deelname sessies: telkens één kind per ouder.

Begeleiding:

Mileen Borgonjon 
Mileen is danser, dansdocente en officieel gecertifieerd ContaKids lesgeefster. Ze leefde enkele jaren in Freiburg (DE) waar ze een dansopleiding deed aan TIP, school voor dans, improvisatie en performance. Ze danste o.a. bij Company Betweenlines (CH), Kompanie Offspace (DE), Theater Tekkel (BE). Sinds 2013 is ze deel van POST.TRAUM.collective, een kunstenaarscollectief dat transmediale voorstellingen maakt, waaronder ‘Ontbreekbaarheid’ en ‘Beyond the Body’.
Mileen is educatief medewerker bij Wisper en geeft lessen hedendaagse dans en contactimprovisatie. Ze stond mee aan de wieg van de contactimprovisatielessen en –jams in Gent.

2 gedachten over “contakids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s